8 thoughts on “Skandal NFC: Gambar-gambar Kondominium Mewah ‘One Menerung””

  1. This is the reason why one lembu worth so much more than a local lembu…!!! Bravo Raf….

    Lembu family, pay back our money!!!

  2. bodohnya rafizi ramli nak cerita pasal kondo.kondo tu disewakan kepada org lainlah banggang utk property sementara menunggu lembu datang dari luar negara.

  3. ni pakar strategi ke pakar bangang lima tingkat… kau ilmu habis belajar lagi pakar strategi konon… gi blajar balik bisnes studylah. pasal tulah PKR xleh naik dengan adanya orang yang suka cite pasal lembu, mungkin bodoh pun macam lembu. bro!!! bisnes bro.. mesti ade byk plan!!! kalau xde plan nanti cam kau lah jadinye.. asyik cite pasal lembu.

  4. sorilah memang saya minat PKR ni… tapi.. cakap xbleh blah kencing hancing je. tau nak buat kalut demi kepentingan diri sendiri. selalulah lihat diri anda dicermin tu.. tanya diri tu ape salah yang awak dah buat!!!! cuba tanya….sebelum orang lain tanya.

  5. itulah kelebihan media alternatif. Dapat menyampaikan maklumat dgn jelas utk masyarakat menilai pemimpin samada Bee n atau pembangkang, jujur atau tidak dalam melunaskan amanah rakyat. Tahniah saudara atas keberanian dalam menjaga dana awam.

  6. Rakyat bawahan, hidup dalam kesempitan interest bank keliling pinggang. Jadi menteri n keluarga guna dana awam berjuta2 interest sedikit pun tidak dikenakan. Gaji dapat, elaun dapat, pelbagai kemudahan dapat, pinjaman tanpa apa2 interest n tempoh bayaran pun tiada. HEBAT BETUL kerajaan Bee N

  7. Kepada DELL + RAKYAT SELANGOR : Tolonglah jgn memalukan diri sendiri. Sedangkan menteri sendiri berbelit-belit nak jawab, inikan pula korang. Apa yg dibentangkan adalah fakta. Kalau apa Rafizi sajikan ni xbetul…saman dia di mahkamah. Aku bukan penyokong pakatan, tapi fikirlah sikit. jangan jadi macam lembu, taksub tak tentu pasal. Benda betul kita sokong, benda salah kita bangkang. Jangan terlampau taksub dgn politik kepartian yg sempit. Fikirkan pasal rakyat. Jgn fikir perut je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.